Бестрашните романски овчари | Старт | DW | 19.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бестрашните романски овчари

Работат за мала плата и во тешки услови а имаат и бројни непријатели: волци, лисици, мечки, и не само нив.За овчарите во Романија времето како да застанало пред векови, и покрај тоа што живеат во модерна европска држава.

Гледај видео 05:44
Now live
05:44 минути