Бесплатно здравство во Македонија | Теми | DW | 21.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Бесплатно здравство во Македонија

Лани граѓаните за партиципација издвоиле 436 милиони денари. Од идната година, владата ветува бесплатно јавно здравство, ослободување на сите граѓани од партиципација за болничко лекување и поголеми плати за лекарите. Реалност или популизам?

Гледај видео 01:13

Прочитај го и ова