Бесконечната реконструкција на Идризово | Старт | DW | 06.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бесконечната реконструкција на Идризово

Од вкупно 3000 затвореници во Македонија, речиси 2000 се сместени во затворот Идризово кај Скопје. Тоа е трипати повеќе од капацитетот на затворот во кој со години владает нехумани услови.

Гледај видео 01:10
Now live
01:10 минути