Берлин донесе одлука за продолжување на учеството во антитерористичката мисија | Вести | DW | 07.11.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Вести

Берлин донесе одлука за продолжување на учеството во антитерористичката мисија

*

Германскиот владин кабинет донесе одлука за продолжување на мисијата на Бундесверот во Анти терористичката мисија Ендјуринг Фридом за 12 месеци. Сојузниот парламент за ова прашање треба да донесе одлука на 15 ноември.