Берлинчани танцуваат со еврејска музика | Старт | DW | 23.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Берлинчани танцуваат со еврејска музика

Лудо танцување со еврејска народна музика? Не звучи многу кошер, беспрекорно. Но израелскиот ДиЏеј Авив Нетер на своите луди, Мешуге-забави често си игра со еврејските клишеа. Во берлинските клубови затоа го сакаат.

Гледај видео 03:44
Now live
03:44 минути