Бензин-туризам | Старт | DW | 02.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бензин-туризам

Холандија го зголеми данокот на горива, поради што бензинот стана поскап отколку во Германија. Многу Холанѓани доаѓаат и полнат гориво на германските бензиски пумпи. Во Германија се поевтини и алкохолот и цигарите.

Гледај видео 02:46
Now live
02:46 минути