Белградските културни воини | Старт | DW | 16.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Белградските културни воини

Белград, како и цела Србија, се соочува со проблемот пари, посебно во сферата на културата. Но, некои белграѓани и странци, тоа го сфаќаат како предизвик и развиваат нови културни форми.

Гледај видео 05:00
Now live
05:00 минути