Бегалската „џунгла“ во Кале | Старт | DW | 18.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бегалската „џунгла“ во Кале

Во провизорен камп за бегалци во Кале, Франција, живеат околу 4000 жени, мажи и деца. Сите сакаат во Европа. Еднаш дневно хуманитарните организации им делат јадење, но навалицата е огромна.

Гледај видео 03:09
Now live
03:09 минути