Бегалската политика создаде јаз во Германија | Сите содржини | DW | 07.09.2018

Посети ја новата страница на DW

Погледнете ја бета-верзијата на dw.com. Сѐ уште не сме готови! Вашето мислење може да ни помогне да ја направиме подобра!

  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Бегалската политика создаде јаз во Германија

Во Германија од 2015 пристигнаа повеќе од милион бегалци. Интеграцијата напредува, но има и мноштво проблеми. Колку изминатите три години ја променија земјата?

Прочитај го и ова