Бастион- звук пред времето | Старт | DW | 17.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Бастион- звук пред времето

По 35 години реиздаден е албумот Бастион на истоимената музичка група. Македонска музика од 1983 година која звучи како да е децении пред своето време.

Гледај видео 01:30