#dw_BalkanBooster е супер искуство! | Старт | DW | 11.03.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

#dw_BalkanBooster е супер искуство!

Почнува новата сезона на проектот на Дојче Веле - Balkan Booster! Зошто да се пријавите? Одговор на ова прашање имаат младите кои веќе беа дел од оваа приказна. Погледнете што препорачуваат!

Гледај видео 02:19