#dw_BalkanBooster: „По работа, не ни се оди дома“ | Информации и анализи за Балкан | DW | 12.07.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Балкан

#dw_BalkanBooster: „По работа, не ни се оди дома“

Лицата кои се на маргините на општеството во Србија и во Црна Гора многу тешко наоѓаат работа. Но, Давид и Марина со помош на „Каритас“ и магазинот „Лице на улицата“ сепак успеаја да се вработат и сега својот леб го заработуваат сами. Видеото го подготвија учеснички во ДВ проектот за млади #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:11