„Баксуз“ - кекси | Сите содржини | DW | 07.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

„Баксуз“ - кекси

За разлика од кинеските кекси во кои се наоѓа порака за среќа, пријателство, љубов или богатство, однеодамна постојат и мали, црни, со злоради и неочекувани пораки. Но, и тие треба да се примат со хумор.

Гледај видео 02:18
Now live
02:18 минути