Баварија туристички магнет | Старт | DW | 29.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Баварија туристички магнет

Пиво, перек и планини - овие три збора се карактеристични за Баварија. Регионот на југот на Германија ги има рекордните бројки на посетеност од страна на странските и домашни туристи.

Гледај видео 03:45
Now live
03:45 минути