А1 | Mission Europe | Mission Europe | DW | 13.06.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Mission Europe

А1 | Mission Europe

Нурнете се во светот на јазиците - со три возбудливи авантури! Mission Europe на ниво А1 од Европската референтна рамка за познавање на јазикот нуди воведни курсеви за германски, француски и полски јазик. Како во компјутерска игра можете да доживеете заедничка авантура со виртуелните хероини во Франција, Полска или Германија, вежбајќи го разбирањето на јазикот.

Степен: А1
Медиуми: аудио, текст (download), мобилна верзија
Јазици: германски | англиски