А1, А2, Б1 | Deutsch Interaktiv | Deutsch Interaktiv | DW | 04.12.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch Interaktiv

А1, А2, Б1 | Deutsch Interaktiv

Бесплатниот интернет-јазичен курс Deutsch Interaktiv е наменет за оние чии познавања на германскиот јазик се соодветни на степените А1 и Б1 од Заедничката европска референтна рамка за пристап кон јазиците. Јазикот ќе го учите со аудио и видео прилози. Со околу 750 интерактивни вежби и тестови веднаш ќе го проверите наученото. Работните листови, прегледот на граматиката, речникот со преку 7.000 зборови и прирачникот за изговор ќе ви го олеснат учењето.

Степени: А1, А2, Б1
Медиум: преку интернет
Јазик: германско | англиски