Атмосфера од избирачките места | Македонија | DW | 11.12.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Атмосфера од избирачките места

Што посакуваат избирачите? Погледнете ја атмосферата на дел од избирачките места претпладнево.

Гледај видео 01:51

Македонија гласа

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама