Албанската империја на надзорот | Сите содржини | DW | 30.10.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Албанската империја на надзорот

Овој музеј важи за место на ужасот: “Куќата на Ефеј“ во Тирана била најважниот центар за прислушување на албанските тајни служби за време на диктатурата. Актите на тајните служби сè уште не се отворени.

Прочитај го и ова