Албанија: живот на ѓубриште | Старт | DW | 18.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Албанија: живот на ѓубриште

Поголем дел од луѓето во Албанија живее во руинирани станбени блокови, честопати со инфраструктура како во Третиот свет. А многу од зградите се изградени без какво било одобрение.

Гледај видео 04:49
Now live
04:49 минути