Аларм во Светската антидопинг агенција пред Олимпијадата во Сочи | Старт | DW | 06.02.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Аларм во Светската антидопинг агенција пред Олимпијадата во Сочи

Непосредно пред отворањето на Зимските олимписки игри во рускиот град Сочи се вклучи алармот во Светската антидопинг агенција. Се работи за нова и високо ефикасна супстанција, која очигледно лесно може да се купи.

Гледај видео 01:49
Now live
01:49 минути