Автопроизводители ќе штедат и покрај рекордните приходи | Старт | DW | 29.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Автопроизводители ќе штедат и покрај рекордните приходи

На германските автопроизводители им оди многу добро, пред сѐ благодарение на добрата продажба во САД и Кина. Но, и покрај тоа тие се подготвуваат за штедење. Во Дајмлер говорат за зголемување на ефикасноста, а во Фолксваген сакаат да заштедат 5 милијарди евра.

Гледај видео 01:26
Now live
01:26 минути