Автомобил од 3-Д печатач | Старт | DW | 21.01.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Автомобил од 3-Д печатач

На автомобилскиот саем во Детроит две американски фирми го претставија првиот автомобил чија каросерија е испечатена. Тоа го овозможува новата 3-Д технологија. Но, за произведителите ова не е само игра. Тие планираат сериско производство

Гледај видео 01:25
Now live
01:25 минути