Автомобил или велосипед на иднината: Кој е вашиот избор? | Теми | DW | 11.01.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Автомобил или велосипед на иднината: Кој е вашиот избор?

Концептуалниот автомобил Мерцедес Вижн АВТР и велосипедот Подбајк ни овозможуваат да почувствуваме како би можела да изгледа иднината на мобилноста.

Гледај видео 01:55