Автомобил без возач како „пицабој“ | Сите содржини | DW | 02.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Автомобил без возач како „пицабој“

Научниците работат на проект кој треба да овозможи доставување пица со автомобил без возач, директно пред вашиот дом. Ќе биде ли автомобилот подобар „пицабој“ од човекот?

Гледај видео 01:00

Прочитај го и ова