Автомобилско шоу во Детроит | Сите содржини | DW | 15.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Автомобилско шоу во Детроит

Растечката економија, ниските цени на горивото и намалените камати можат да водат кон нов рекорд во продажба на годинешниот Меѓународен саем во Детроит. Но, германските концерни и натаму се опоравуваат од „дизелгејт“.

Растечката економија, ниските цени на горивото и намалените камати можат да водат кон нов рекорд во продажба на годинешниот Меѓународен саем во Детроит. Но, германските концерни и натаму се опоравуваат од „дизелгејт“.

Прочитај го и ова