Автобуси без возач | Старт | DW | 28.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Автобуси без возач

Во Берлин доаѓаат автобуси без возач. Дали тие ќе го направат главниот град на Германија „smart city“?

Гледај видео 00:49