1. Mergi direct la conținut
  2. Mergi direct la meniul principal
  3. Accesează direct mai multe site-uri DW

LIVE, MOBILE, ONLINE

Accesaţi oferta DW.DE de pe terminalul Dvs. mobil. Live şi actual. Fiţi informaţi oricând, oriunde v-aţi afla. Oferta media în limba română este de găsit la adresa http://mobile.dw.de/romanian.

https://p.dw.com/p/AzMt

Cu ajutorul unui telefon mobil multimedia sau a unui PDA capabil de a stabili o conexiune la internet puteţi accesa paginile DW-WORLD în orice moment.

Nu aveţi nevoie decât de o conexiune de transfer de date (de exemplu GPRS). Odată ajuns pe pagina http://mobile.dw.de/romanian navigaţi cu ajutorul cursorului către textele de culoare albastră (linkuri) pentru a vizualiza diferitele articole.

Un sfat: Pentru a evita introducerea adresei de fiecare dată puteţi salva pagina DW-WORLD la bookmarks sau o puteţi seta ca primă pagină în browserul terminalului mobil.

Important:

• Dacă accesaţi conţinutul DW-WORLD.DE prin intermediul unei conexiuni de date (de exemplu GPRS), operatorul de telefonie mobilă va trece, de regulă, costuri suplimentare pe factura Dvs.


• În afară de costurile aferente conexiunii, serviciul DW-WORLD.DE este gratuit. Nu sunt percepute alte taxe de comunicare.


• Paginile DW-WORLD.DE sunt afişate în mod diferit depinzând de display-ul şi caracteristicile terminalului Dvs. mobil.


• Capacitatea terminalului de a afişa imagini determină apariţia unor poze la anumite articole.


• Modele mai vechi de terminale mobile pot întâmpina dificultăţi în afişarea conţinutului DW-WORLD.DE


• Fiecare terminal mobil are funcţii şi caracteristici specifice. Astfel încât se recomandă să verificaţi în manualul de utilizare a terminalului Dvs. care anume sunt posibilităţile de care beneficiaţi.

Sugestii şi propuneri ne puteţi trimite la adresa

romanian@dw.de.