1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Zgjedhjet në NRW, ndikimi i tyre në pozitën e Angela Merkelit dhe takimi Merkel - Macron

Shiko videon 07:45