1. Inhalt
 2. Navigation
 3. Weitere Inhalte
 4. Metanavigation
 5. Suche
 6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Video-Thema | Mësoj gjermanisht

Ushtrojeni të kuptuarit në dëgjim me temën e materialit në video: këtu gjeni rregullisht material autentik dhe aktual në video nga oferta e DW-TV.

Video-Thema

Video-Thema

Shfrytëzojini ofertat tona në audio për orën e mësimit ose në udhëtim, për të mësuar si autodidakt. Abonohuni këtu për të gjitha pjesët e Video-Thema!

DW.COM

WWW Linke

 • Shpërndajeni Dërgo Facebook google+
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink http://p.dw.com/p/FbCf
 • Shpërndajeni Dërgo Facebook google+
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink http://p.dw.com/p/FbCf