Veriu i varfër dhe Jugu i pasur në Britaninë e Madhe | Të gjitha përmbajtjet | DW | 20.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Veriu i varfër dhe Jugu i pasur në Britaninë e Madhe

Veriu jo shumë i zhvilluar në Britaninë e Madhe varet nga të ardhurat e jugut të pasur dhe kjo gjë nuk mund të zgjasë shumë.

Shiko videon 02:45
Now live
02:45 minuta

Veriu jo shumë i zhvilluar në Britaninë e Madhe varet nga të ardhurat e jugut të pasur dhe kjo gjë nuk mund të zgjasë shumë.