Vende historike përgjatë ish-kufirit që ndante Gjermaninë | Gjermania | DW | 27.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Gjermania

Vende historike përgjatë ish-kufirit që ndante Gjermaninë

Në Berlin dhe në kufirin e dikurshëm brenda Gjermanisë mjaft muzeume përkujtojnë ndarjen e Gjermanisë. Ne kemi përzgjedhur disa vende përkujtimore, të cilat ia vlen t’i vizitosh.