Vajmari - Qyteti i vogël, por me shumë histori | Të gjitha përmbajtjet | DW | 19.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Vajmari - Qyteti i vogël, por me shumë histori

Në Vajmar jetuan dhe punuan Gëte, Shiler dhe Gropius. Në Vajmar Republika e parë Gjermane nxori kushtetutën e saj, e po këtu janë vrarë edhe nejrëz në kampet e përqendrimit.