Turqia, sa afër është në rrugën drejt BE-së? | Të gjitha përmbajtjet | DW | 04.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Turqia, sa afër është në rrugën drejt BE-së?

Para dy javësh rifilluan negociatat e ndërprera prej kohësh me Bashkimin Europian. Por zhvillimet në Turqi të bëjnë të dyshosh në ngushtimin e hendekut kulturor mes Europës dhe Turqisë.

Shiko videon 02:36