Tregti, tansport, shëtitje | Të gjitha përmbajtjet | DW | 10.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Tregti, tansport, shëtitje

Disa kanë qenë akse të rëndësishme tregtie, të tjera kanë shërbyer për demonstrimin pushtetit dhe pasurisë. Rrugët dhe bulevardet karakterizojnë qytetin. Një udhëtim në bulevardet e Republikës Federale të Gjermanisë.