Trashëgimia e rrezikuar kulturore e Shqipërisë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 27.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Trashëgimia e rrezikuar kulturore e Shqipërisë

Në Shqipëri trashëgimia kulturore po bie pre e vjedhjeve dhe shkatërrimeve. Eskpertët kërkojnë ndërhyrjen e shtetit.

Shiko videon 04:36
Now live
04:36 minuta