1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Trashëgimia e kulturës botërore

Dy qytete europiane pjesë e Trashëgimisë Kulturore Botërore janë në listën e UNESCO-s për objektet e rrezikuara. Arsyet: dëmtimi, mungesa e fondeve, katastorfat natyrore dhe urbanizimi në rritje.