Top-Thema mit Vokabeln | Mësoj gjermanisht | Podcasting & Feeds | DW | 16.10.2008
 1. Inhalt
 2. Navigation
 3. Weitere Inhalte
 4. Metanavigation
 5. Suche
 6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Top-Thema mit Vokabeln | Mësoj gjermanisht

Mësoni gjermanisht duke ruajtur lidhjen me realitetin: informacione aktuale të Deutsche Welle-s, të kuptueshme lehtë dhe me fjalorth.

Top-Thema mit Vokabeln

Top-Thema mit Vokabeln

Shfrytëzojini ofertat tona në audio për orën e mësimit ose në udhëtim, për të mësuar si autodidakt. Abonohuni këtu për të gjitha pjesët e Top-Thema-s!

DW.COM

WWW Linke

 • Shpërndajeni Dërgo Facebook google+
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink http://p.dw.com/p/FbCb
 • Shpërndajeni Dërgo Facebook google+
 • Shtypni Shtypeni faqen
 • Permalink http://p.dw.com/p/FbCb