″The Guardian″ përballet me qeverinë britanike dhe shërbimin e fshehtë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 13.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

"The Guardian" përballet me qeverinë britanike dhe shërbimin e fshehtë

"The Guardian" përballet me qeverinë britanike dhe shërbimin e fshehtë

Shiko videon 05:39