Tërhiqeqja e mundshme e ushtrisë gjermane nga Kosova, jehona e referendumit turk në Gjermani dhe pritjet nga zgjedhjet në Francë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 21.04.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Tërhiqeqja e mundshme e ushtrisë gjermane nga Kosova, jehona e referendumit turk në Gjermani dhe pritjet nga zgjedhjet në Francë

Shiko videon 06:45
Now live
06:45 minuta