Të përpirë nga errësira - Fëmijët e zhdukur të Indisë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 07.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Të përpirë nga errësira - Fëmijët e zhdukur të Indisë

Me mijëra fëmijë zhduken vit për vit në Indi. Shumë prej tyre nuk gjenden kurrë. Disa i braktisin vetë familjet, kurse të tjerët rrëmbehen dhe detyrohen të punojnë.