Të komunikosh pa probleme dhe të përballosh sfidat | Lernangebote für das Niveau C | DW | 03.05.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Lernangebote für das Niveau C

Të komunikosh pa probleme dhe të përballosh sfidat

Këto oferta janë konceptuar për nxënës shumë të avancuar. Në nivelin C1 jeni në gjendje ta përdorni gjuhën gjermane lirshëm në kohën e lirë, në jetën profesionale apo në shkollë dhe të kuptoni pa probleme tekste të vështira. Në nivelin C2 ju kuptoni gjithçka dhe shpreheni në mënyrë komplekse.