1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Sulltanati i Omanit: Fundi i 1001 netëve?

Të gjithë sundimtarët arabë, që qeverisnin prej dekadash, u dëbuan nga pushteti në vitin 2011.Që të gjithë? Jo. Sulltani i Omanit qeveris prej katër dhjetëvjeçarësh dhe vazhdon të jetë po aq i respektuar si dikur.