Spliti - Qyteti 1700 vjeçar në brigjet kroate të Adriatikut | Të gjitha përmbajtjet | DW | 10.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Spliti - Qyteti 1700 vjeçar në brigjet kroate të Adriatikut

Spliti u themelua nga romakët qysh në shekullin e III-të pas Krishtit dhe këto gjurmë janë të dukshme edhe sot. Por Spliti ofron shumë më tepër se vetëm histori.

Shiko videon 04:55