Siguria kibernetike dhe shërbimet sekrete | Të gjitha përmbajtjet | DW | 16.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Siguria kibernetike dhe shërbimet sekrete

Siguria kibernetike dhe shërbimet sekrete

Shiko videon 04:22