″Shumëllojshmëria kulturore dhe fetare″, e bëjnë të veçantë Shqipërinë për turistët gjermanë. | Të gjitha përmbajtjet | DW | 11.08.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

"Shumëllojshmëria kulturore dhe fetare", e bëjnë të veçantë Shqipërinë për turistët gjermanë.

Shiko videon 04:41