1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Raportet Gjermani - Shqipëri

Gjermania dhe Shqipëria kanë intensifikuar së fundi raportet mes vete. Kjo u tha në takimin Steinmeier-Bushati. Por ka dhe disa detyra që nuk janeë kryer!

Shiko videon 08:03