1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

PROGRAMI

Shiko transmetimin e drejtpërdrejtë

DW Live

Sarah's Music - 1,2 and maybe 3 - the Viennese Waltz

Sarah is in Vienna to discover the secrets of the Viennese Waltz. Expert dance instructor Thomas Schäfer-Elmayer sweeps her off her feet and live waltzes are provided by the ensemble The Philharmonics.

Më pas në 05:15 UTC: Europe in Concert

Lokale UTC E diel, 29.11.2015
05:03
Sarah's Music

1,2 and maybe 3 - the Viennese Waltz

anglisht Sarah is in Vienna to discover the secrets of the Viennese Waltz. Expert dance instructor Thomas Schäfer-Elmayer sweeps her off her feet and live waltzes are provided by the ensemble The Philharmonics.

1,2 and maybe 3 - the Viennese Waltz anglisht
05:15
Europe in Concert

Top Acts Live

anglisht James Gruntz (CH)

Top Acts Live anglisht
06:00
DW News

News

anglisht

News anglisht
06:03
Life Links

#climatechange: End of the world as we know it

anglisht Meet two young people dealing with effects from climate change today: A Pacific Islander likely forced to move in her lifetime and a Scandinavian whose traditional reindeer grazing grounds are disappearing.

#climatechange: End of the world as we know it anglisht
06:30
Euromaxx

Highlights of the Week

anglisht On this edition of Euromaxx Highlights A moment of hope: The Scorpions play a big concert in Paris after the terror attacks. Artist Ólafur Eliasson illuminates a baroque palace. And: British adventurer Sarah Outen circles the northern hemisphere.

Highlights of the Week anglisht
07:00
DW News

News

anglisht

News anglisht
07:03
Interview

With Dietmar Bartsch, The Left

anglisht "You can not combat terror with war." In the Interview: Dietmar Bartsch, Parliamentary Party Co-Leader, The Left.

With Dietmar Bartsch, The Left anglisht

Programi ynë

DEUTSCHE WELLE është institucion publik mediatik gjerman për botën e jashtme, që ofron një përmbajtje multimediale në 30 gjuhë të botës. Në fokus janë zhvillimet në Gjermani, në Evropë dhe në botë, për të cilat raportohet në mënyrë të paanshme dhe gjithëpërfshirëse.

Programi shqip i Deutsche Welle-s i filloi transmetimet në radio më 1 qershor 1992. Sot krahas transmetimit në radio, DEUTSCHE WELLE SHQIP ofron një përmbajtje të pasur informative në internet, e cila aktualizohet çdo ditë, në një proces ristrukturimi të pandërprerë. DW shqip transmeton përmes partnerëve në rajon edhe edicionin e përjavshëm televiziv "Europa Sot".

Kontakt

Kontakt

Deutsche Welle
Albanische Redaktion
Kurt-Schumacher-Str. 3
D -53110 Bonn
Deutschland

Telefon:  +49 228 429-4685
Telefaks: +49 228 429-4690

E-mail:  shqip@dw.de

http://www.dw.de/albanian

Kurset e mësimit të gjuhës gjermane

Besucherservice Berlin 2

Partnerët

Informacionet e DW në gjuhën shqipe shpërndahen edhe nga mediat partnere në Kosovë, në Shqipëri, në Maqedoni dhe në Serbi:

Radio Televizioni i Kosovës – RTK, telegrafi.com, kohanet.com, BalkanWeb.com, News24, Shkabaj.tk, MRT, TV-Spektri-Bujanovc

Shiko videon 03:40

Nga lufta e Ftohtë tek integrimi në BE - Programet për Evropën Juglindore