Përcjellja e informacioneve të thjeshta | Lernangebote für das Niveau A2 | DW | 03.05.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Lernangebote für das Niveau A2

Përcjellja e informacioneve të thjeshta

Ju tani kuptoni fjali, që kanë të bëjnë me tema të thjeshta dhe jeni në gjendje të shpreheni në situata të zakonshme. Ofertat tona të nivelit A2 të Kuadrit Evropian të Referencës për Gjuhët ju ndihmojnë për të zhvilluar aftësitë tuaja gjuhësore p.sh. duke dëgjuar.