Orientim i shpejtë | Einstufung | DW | 27.11.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Einstufung

Orientim i shpejtë

Findet mit dem Einstufungstest und dem Kursfinder schnell und unkompliziert den Einstieg in unser Angebot.

Këtu gjeni shpejt dhe thjesht formatet e duhura për mësimin e gjermanishtes. Tabela e kurseve pasqyron të gjitha ofertat tona. Nuk e dini akoma se cili është niveli juaj në Kuadrin Evropian të Referencës? Atëherë bëni testin për të përcaktuar shkallën e nivelit dhe zbuloni sa dini gjermanisht!