1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Një dukuri natyrore e kërcënuar

Çdo vit miliona flutura me ngjyrën portokalli dhe të kuqe (Danaus plexippus), ose flutura mbretëreshë, nga SHBA dhe Kanadaja fluturojnë drejt Meksikës për të kaluar atje dimrin. Spektakli natyror rrezikon të zhduket.